Total Pageviews

Rezeki

Tuesday, 11 November 2014

VIDEO JERAGAT YG WAJIB DISHARE. TAK RUGI TENGOK !

JERAGAT OH JERAGAT...
Bagaimana Ultraviolet Camera mengesan NOT-YET-VISIBLE (pigmentasi/jeragat yg belum kelihatan)...
Such a funny videos but useful. Please watch !

JERAGAT akan muncul dan keluar apabila usia kita semakin meningkat.
Jeragat sebenarnya perlu dirawat dari bawah kulit, bukan dengan teknik pengelupasan kulit wajah. Jeragat anda akan mula menebal, keras dan degil serta susah untuk dipulihkan jika anda tersalah teknik dan tersalah menggunakan produk. 
Jadi, rawat segera pigmentasi/jeragat sebelum ia bertambah teruk.
Apa yang saya syorkan adalah pengambilan Beutskin Essence, Excel Tea, SNE Kapsul dan Kopi Royal Seabuck Soyfee.

Untuk penggunaan skincare pulak, gunakan rangkaian Shamone Skincare SNE.

Macam banyak jek kene pakai...Macam banyak jek fulus RM$$$ kne keluar...hihihi...

Pengambilan di syorkan bergantung kepada tahap keseriusan masalah kulit. Kurang masalah, kuranglah penggunaan produk. Banyak masalah, banyaklah jalan yang perlu diambil ^_^

Sebab itu, rata-rata iklan yang korang lihat, tak kiralah iklan apa "tagline" mesti - pencegahan awal perlu di ambil, penjagaan awal adalah yang terbaik...kannnn...

Kalau anda concern pasal kesihatan, kecantikan, jom amalkan produk SNE ^_^

Camna nak dapatkannye? Sonang ajo, whatsapp ke 012-676 9367. Jangan komen kat sini, takut terlambat respon. Respon pantas and tuntas hanya melalui SMS/Whatsapp ke handphone tau!

Sharing is caring,
Sharing is loving
Love,
enotots [dot] blogspot [dot] com



No comments:

Post a Comment

Kelip kelip nak kata