Total Pageviews

Rezeki

Wednesday, 24 October 2012

Corner cushions for Safety!

Sebenarnye dah lame beli corner cushion safety nie.Since Zahra boleh berdiri dengan megahnye..Die start bertapak  ketika umor 9bulan...10bulan dh jalan..comel cam itik..hahaha...Kalo jalan dh sronok semue cerok nak masok.Time nila kene jage2 sebab, baby mane peduli bucu2 tajam ni.Kat mane barang jatuh,time tu jugak die bongkok n tunduk...Bahaya wooo especially kepale..dh brape kali dh jatuh..haishhh...Ni saye beli kat Toy"R"Us.Saje nk kongsi ngn kawan2 kat luo sane takut ade yg tgh survey2 nak cari yg same kaler ngn kabinet tv cam en husben sy..hehehe...Barula lawo xdela cacat cele tetibe kaler biru ke,klabu asap ke...

Nila kotaknye.Ade 4cushions corner.Tebal & lembut jamin xsakit kalo kene. Mak dah test..

Ini dah siap pasang.Kite lekatkan je.xyah tebok ke,letak gam ke.Zahra dah testing nak bukak  tapi xboleh.
Maybe mahal sketla compare to kedai baby. Bile pk cushion tu dr bahan2 yg slamat utk "dirase" oleh baby, tu yg beli. No kompromi dengan keselamatan dan kesihatan ank ok!
Bucu dah slamat,tp depan tu plak bahaye (tengok anak panah kecik kaler meroh)..gedepuk kene skali bile die dok dancing dpn tv. Sebab kaki terpeleot kat carpet..xterpk plak ms beli cushion corner..pegi lagi skali..sib baik ade pattern same dr same brand..so xcacat bile pasang..


Rege RM60.00. nila rupenye.
bile pasang kt tepi kabinet ginile (gambar kt kotak tau).Time ni blm pasang
p/s: Ms ni blom psng lg.Lupe nak ambk gmbr after DIY.Ahad lepas g Toy"R"Us lg.Depa bagi ticket kanak2 free ke Legoland.Dapatla 2tiket tp klu ikutkan umo Zahra msk free jekan..blm plan nk g lagi sbb Zahra kecik lg.Jgn lupe pegi beli brg kt Toy"R"Us,mn tahu still ade lg tiket free.

No comments:

Post a Comment

Kelip kelip nak kata