Total Pageviews

Rezeki

Sunday, 1 April 2012

Kalau name pon dah glemer

4.00am -  still surfing intenet. Singgah kat blogger - blogger terkenal kat Malaysia. i love to read but not in writing actually. Aku bile nak update je blog, terus pikir, nak tulis pasal ape, ade ke orang nak bace, cam boring je topik nih. Last2, terperap dalam draft sampai sminggu. Tapi pagi ni baru prasan, blogger2 glemer ni just keep writing wat ever they want. What ever they like. Design simple xbombastic pon still ramai orang baca, ramai jugak yang beri komen. 
(Bear in mind Eno - Dah name pon dieorang glemer. Ko ade??! nan ado nye..)
Tadi mase visit blog-blog orang lain tetibe terpikir ape blogwalking, penulis yang updates blog ni, kita panggil apa..mesti ade terms die kan?? malu sungguh, betapa jahilnye aku..malu2..nyorok cepat...xkesahla ape orang nak cakap.
So, dengan pantasnya jari ini menggoogle. Klakar plak rase. Senang je kan dunia skarang. xtahu google. nak masak apa, google. Nak jalan mane2 google. Nak shopping google. Ade masalah peribadi google..eh aade ke??hehehe...
Skang dah tahu dah ape itu blogwalking?
Rupenye promote blog sendiri kat blog orang dengan harapan ade orang akan visit blog kita. 
Dah pukul 5.00am ni..nak tdo..Siang nak jaga ank..Kang anak ke mane, maknye ke mane.
Assalamualaikum...



No comments:

Post a Comment

Kelip kelip nak kata