Total Pageviews

Rezeki

Tuesday, 20 January 2015

SEABUCK ACTIV


Nama Produk : SeaBuck Activ
Kod Produk : 10027
Berat : 6g x 15 sachets / box
Harga : RM90.00 (SP)
Harga Ahli : RM 75.00

" MENGUBAH STATISTIK KETOKSIKAN MANUSIA "

Seabuck Activ dibuat 70% dari buah Sebucthorn dan 30% dari herba terpilih yang terkenal dalam perubatan cina sebagai ubat yang sangat berkesan bagi membuang toksin bahagian tubuh khasnya,juga membuang toksin keseluruh organ tubuh. Kaya dengan vitamin C, dimana ia boleh menguatkan ketahanan badan untuk melawan jangkitan penyakit berjangkit.

* Mengurangkan kerosakan yang diakibatkan oleh mendakan toksin, meringankan beban pada seluruh organ dalaman.
* Menyelaraskan perubahan patologi dalam organ dalaman, menyingkirkan toksin
* Melegakan simptom dan komplikasi yang diakibatkan oleh batuk, demam dan penyakit yang lain
* Meningkatkan peresapan nutrien dan ubat-ubatan
* Mencegah penularan penyakit serius

FUNGSI:
~ Menyingkirkan mendakan toksin daripada paru-paru, meresap ke dalam paru-paru secara pantas, menyingkirkan mendakan toksin jangka panjang dengan menyeluruh.
~ Menyingkirkan mendakan toksin daripada dinding salur darah, mengubah toksin menjadi asid asetik yang tidak bertoksid yang akan disingkirkan daripada tubuh demi mengurangkan beban hati dan buah pinggang.
~ Memulihkan gangguan sistem saraf pusat, meningkatkan kualiti tidur dan fungsi ingatan menyeluruh.
~ Membentuk sejenis membran pelindung pada permukaan gastrik mukosa, mengelakkan habuk, alkohol atau perangsang yang lain daripada membawa kemudaratan kepada gastrik mukosa.
~ Meningkatkan fungsi stamina pengidap hipoksia kardium. 
~ Menstabilkan tekanan dan menyelaraskan degupan jantung untuk mencegah fungsi jantung yang abnormal.

4 PERINGKAT UTAMA: 
~ 1-6 hari (peringkat permulaan) Kekeringan mulut, sesak dada, rasa loya, batuk, pening, kelesuan dan insomnia dilegakan 
~ Bulan pertama (peringkat penyahtoksikan) Ulser mulut, sakit kerongkong,batuk yang kronik, kahak dan sakit dada hilang. 
~ Bulan kedua (peringkat penyahtoksikan menyeluruh) Menguraikan pengumpulan toksin pada paru-paru, hati, buah pinggang, usus dan perut, membersihkan darah dan sel demi mencapai penyahtosikan menyeluruh tubuh. 
~ Bulan ketiga (peringkat perlindungan dan pemulihan) Membentuk membran pelindung pada dinding perut dan usus, mengawal penyerapan pelbagai toksin, mencegah toksin daripada meresap ke dalam sistem peredaran darah, memainkan peranan yang penting dalam metabolisme hati dan membantu melindungi fungsi otak.
SEABUCK ACTIV amat baik di makan bersama-sama dengan SNE Kapsul..

* Untuk sebarang pertanyaan berkaitan produk atau pembelian, boleh hubungi terus saya di talian yang tertera seperti di bawah.


Love,
Enotots [dot] blogspot [dot] com

Do "Like n Share" My Facebook Fanpage : Life's Group SNE & Beutskin
SMS/Whatsapp ONLY : 012-676.9367

No comments:

Post a Comment

Kelip kelip nak kata