Total Pageviews

Rezeki

Thursday, 11 December 2014

Siapa Yang Perlukan SNE Kapsul?Hari ni kite close up sket ye, SNE KAPSUL untuk apa...
Seperti yang saya maklumkan sebelum ini, #SNEKapsul merupakan makanan tambahan dan bukannya UBAT untuk merawat terus penyakit yang dihadapi.

Di dalam SNE Kapsul terkandung 200 vitamin dan minerals yang di ekstrak dari buah #seabuckthorn yang di ambil patinya. Dan patinya yang berbentuk cecair dikapsulkan untuk menjaga kebaikan khasiat nutrisinya bagi para pengguna sne kelak.

Dan ramai yang bertanya, sne kapsul sesuai di ambil untuk sakit apa dan bila?. Dan berani saya katakan, untuk apa jua keadaan, golongan dan peringkat umur. Walau bagaimana keadaan anda sekalipun. Jika anda di tahap yang SIHAT dan mementingkan penjagaan kesihatan, pun tidak salah untuk amalkannya. 


Apa yang membezakan, adalah pengambilan dos kapsul. Di mana ia bergantung kepada tahap kesakitan yang di hadapi. Makin "berat" sakit anda, maka makin besar dosage kapsul yg diperlukan.Dalam gambar adalah di ANTARA masalah common/biasa yang di hadapi oleh para pengguna produk #sne :-
- Sakit Jantung
- Rabun
- Asthma
- Migrain
- Sakit belakang
- Darah tinggi/hipertensi
- Kencing Manis
- Lenguh sendi/sakit sendi rawan
- Gout
- Strok/angin ahmar / lumpuh
- Mandul

Dan list penyakit tidak terhenti setakat ini sahaja, malah termasuk penyakit kronik/tahap kronik seperti kanser, koma dan banyak lagi.Bagaimana kami mengetahuinya dan begitu pasti?

Ini adalah melalui testimoni berjaya yang telah dikumpul selama 11 tahun SNE di pasaran. Dan sebanyak 500 ribu testimoni berjaya telah dikumpul dalam 1 event terbesar pada tahun lepas.

Jika anda terbuka hati ingin mengetahui atau mencuba produk sne.

Atau ada di antara kalangan ahli keluarga, yg masih mencari dan berusaha merawat penyakit yg di hadapi, saya amat mengesyorkan #produksne.

Atau terdapat kemusykilan/persoalan berkenaan produk???
Hubungi no. saya yang tertera di bawah untuk respons pantas dan tuntas.


Love,
enotots[dot] blogspot [dot] com

Do "Like n Share" My Fanpage : Life's Group SNE & Beutskin
SMS/Whatsapp ONLY : 012-676.9367

No comments:

Post a Comment

Kelip kelip nak kata