Total Pageviews

Rezeki

Sunday, 4 November 2012

RAHSIA KESIHATAN KULIT DENGAN BEUTSKIN ESSENCE


Assalammualaikum wbt.

Bagi sape2 yang xtahu xpernah nak ambik tahu cam aku ni, rahsia Adira yang cantik mulus berseri adalah Beutskin Essence.Hasil google lan (gambar dibawah) inilah rupe Adira yang terbaru.Saya ni takde MUKA BUKU, jadi segala info google la makanan ku.Terserempak dengan produk ni pon sebab mencari ubat untuk mak. Mak ade darah tinggi so sesuai dengan SNE Capsule.Nanti saya crite dalam next entry.Patutla bile tengok MELODI kenape kulit Adira cantik gilerss..bersih gilers..dengki jap..Sebab sebelum ni ade tengok AF,Awan Dania (Vidoe Klip Adira) so boleh tengoklah perbezaan Adira ni..Sungguhla saya tak tahu pasal tsunami rahsia ADIRA jadi cantik sebab makan BEUTSKIN ESSENCE ni. Saya pon tengah consume Beutskin Essence ni.Baru 2 hari...hahahaha.Kecoh je Eno ni. Jadik terpakse juala kukorek dari google untuk tunjuk kat kawan2. So sape yang nak cube jom order ngn saye! Klik SINI BEUTSKIN ESSENCE

Ok xde gambo xsyioklakan.
Thanks Adira sebab berkongsi rahsia dengan kami semue!

Credits to google

Nah Lagi beso aku tepek
Thanks to budiey.com

Bile kulit bersih dah xyah dah nak pakai bedak tebal2,tepek BB cream bagai..Jimat duit..Tapi UV Protector jangan lupa ya dek non. Nak lagi berseri SEMBAHYANG JANGAN TINGGAL...hahaha...Selamat dunia akhirat.Peringatan untuk diri sendiri jugakss..Melayu mudah lupe..Ade duit lebih boleh order ye!

Ini rupe alah Beutskin Essence nih





Yang Menjual dengan Ikhlas,
Cik Puan Eno
SMS saya : 016-2204364






2 comments:

  1. owh ni la rahsia adira kulit dia cantik :-)

    akak xder tmpat follow erk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..blog br nak up..ni pon terkial2 lagi nak deco2 blog..tgh try and error,masa plak terhad sket nk online anak tgh ligat nak promote produk ni lagi sbb akak stokis.Mehla order klo nak try..Akak br je nak promote Trial Pack dalam next entry.
      Thanks sbb melawat :)

      Delete

Kelip kelip nak kata